maanantai 23. syyskuuta 2013

Valmistelutunnin tehtävät

1. Tarkista, että blogissasi on kaikki tehtävät valmiina ja oikein numeroituina.


2. Selaile muiden kurssilaisten blogeja ja lähetä vähintään kolme kommenttia mielestäsi kiinnostaviin teksteihin, mielellään eri ihmisille. Kommentoi lyhyesti, miksi teksti on mielestäsi kiinnostava ja nosta esiin - jos mahdollista - jokin onnistunut yksityiskohta tekstistä.


3. Kirjoita omaan blogiisi vähintään sadan sanan mittainen vapaamuotoinen kurssipalaute, jossa käsittelet seuraavia asioita: 

Lue ensimmäinen kurssilla kirjoittamasi teksti, jossa kerroit, miksi valitsit kurssin ja mitä taitoja haluaisit täällä kehittää. Arvioi, onnistuitko tavoitteissasi. Mitä opit kirjoittamisesta kurssin aikana?

 Lue kirjoittamasi tekstit läpi ja arvioi itse, mikä niistä onnistui parhaiten ja miksi? Minkä tekstin kirjoittaminen oli haasteellisinta?

Kirjoita myös ajatuksia kurssin työtavasta ja ajankäytöstä eli siitä, että kaikki tunnit käytetään kirjoittamiseen ja että tekstit kirjoitetaan blogiin.

Kommentoi tehtävätyyppejä. Oliko tarpeeksi vaihtelua? Oliko tehtäviä liian vähän/ paljon/ sopivasti. Opitko tehtävistä mielestäsi jotain?

Jäitkö kaipaamaan vielä jotain, esim. tarkempaa palautetta omista tekteistäsi, enemmän henkilökohtaista ohjausta, haasteellisempia kirjoitustehtäviä, tiukempaa keskittymistä yo-koetyyppisiin tehtäviin, luovempia kirjoitustehtäviä, lisää kotitehtäviä, enemmän kielenhuoltoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti